Babiččina zahrada otevřela zahrádku a vítá jaro s novým menu

Restaurace Babiččina zahrada, známá svou láskou k tradici, kvalitním surovinám a poctivé české kuchyni, přichází s novým sezónním menu. Zároveň s příchodem teplejších dnů otevírá v závislosti na počasí svou rozkvetlou ikonickou zahradu, která je ideálním místem pro rodinné obědy, romantické večeře i pohodová víkendová posezení.

Nové menu staví na čerstvých jarních surovinách, precizním řemeslném zpracování a jemném propojení tradičních chutí s moderní lehkostí. Hosté se mohou těšit například na tatarský biftek z hovězího masa mletého přímo u stolu, lehce zauzeného sivena z vlastní udírny nebo pečená kachní játra Foie gras s pyré z jablek a pošírovanou hruškou.


Mezi hlavními jídly nechybí klasika jako „Svíčková“ s domácím houskovým knedlíkem či hovězí líčka na červeném víně, ale také odlehčené jarní speciality – například ryba dne s hráškovým pyré a omáčkou z medvědího česneku či tarhoňa s pestem a buvolí mozzarellou nebo hovězí steak s opečenými bramborami, chřestem, pancettou a holandskou omáčkou.

Závěr patří domácím dezertům: poctivým dukátovým buchtičkám s vanilkovým šodó, ovocným tvarohovým knedlíkům nebo lahodnému řezu z čokoládové pěny a malinového pyré.

Babiččina zahrada je připravena nabídnout hostům nejen skvělé jídlo, ale i výjimečný zážitek uprostřed přírody. Letos byla navíc obohacena o nové květinové záhony a stylové zahradní sezení, které umocní pohodovou atmosféru.

You may also like...