Oblíbená Škola čepování Pilsner Urquell je nově i v kratší hodinové verzi
Plzeňský Prazdroj rozšiřuje svou nabídku zážitkových programů o nový kurz čepování piva. Oproti stávající Škole čepování Pilsner Urquell je ve zkráceném hodinovém formátu a vychází tak vstříc návštěvníkům, kteří chtějí absolvovat časově dostupnější, ale stejně autentický zážitek spojený s výčepním řemeslem a značkou Pilsner Urquell.
„Škola čepování dlouhodobě patří mezi velmi oblíbené aktivity našich návštěvníků. Rozhodli jsme se proto nabídnout nový program v kratší, kompaktnější podobě, plný zajímavých informací, praxe, příjemné atmosféry a výtečného piva,“ říká Rudolf Šlehofer, manažer turismu Plzeňského Prazdroje.
Kurz probíhá v novém školicím centru v prostorách plzeňského pivovaru. Pod vedením zkušeného výčepního se účastníci naučí správnou techniku čepování, zjistí, co všechno ovlivňuje výslednou chuť i vzhled piva, a také jaký je rozdíl mezi hladinkou, šnytem a mlíkem. Součástí programu je i degustace piva Pilsner Urquell v té nejvyšší kvalitě. Na závěr si hosté odnesou certifikát podepsaný mistrem výčepním.




Zkrácená škola čepování Pilsner Urquell je ideální volbou pro každého, kdo hledá originální zážitek během výletu do Plzně, chce obohatit firemní program nebo si jednoduše užít netradiční hodinu v rodišti legendárního piva. Hlubší a detailnější vhled do výčepního řemesla pak nabízí klasická Škola čepování Pilsner Urquell, která trvá 3,5 hodiny a jejíž součástí je i prohlídka pivovaru.
Více informací a online rezervace zde: Zkrácená škola čepování Pilsner Urquell