Restaurace ZEM zve na srpnový brunch, který se ponese v duchu pozdního léta

Sezóna se pomalu chýlí ke konci a s ní přichází i poslední letní brunch v restauraci ZEM. Srpnová edice našla inspiraci ve sklizni a tradici žní. V neděli 31. srpna od 12:00 do 15:00 hodin čeká hosty již klasicky pětichodové menu, neomezené prosecco a atmosféra pozdního českého léta na talíři.

Šéfkuchař restaurace Libor Kristofčák a jeho tým připravili sezónní menu, které propojuje čerstvé ingredience z českých polí a zahrad s moderní gastronomií. Brunch začne voňavým kváskovým chlebem s domácím tvarohem, pažitkou a ředkvičkou. Následovat bude gravlax z candáta s mladým ječmenem, koprem, kaviárem a sušeným vaječným žloutkem. V duchu tradiční české kuchyně se objeví i krupicová kaše s vepřovými líčky, škvarky a červeným zelím. Poté přijde na řadu kachní prso uzené v senu s pivní glazurou, včelím pylem a lískovými oříšky. Celé menu završí povidlový koláč s hruškami, slunečnicovou drobenkou, pohankovým popcornem a podmáslovou.

Brunch v restauraci ZEM nabídne jedinečnou možnost vychutnat si poslední tóny léta v podání moderní české gastronomie.


Brunch letn
í sklizeň v restauraci ZEM:

Termín: neděle 31.srpna od 12:00 do 15:00 hodin
Cena: 1595,- Kč na osobu včetně neomezené konzumace prosecca, studených a teplých nealkoholických nápojů a piva.

Počet míst je omezen, rezervace předem nutná na čísle +420 227 344 900.

Hotel Andaz Prague, který sídlí v ikonické budově Cukrovarnického paláce ze začátku 20. století, představuje první hotel značky Andaz ve střední Evropě. Tento pětihvězdičkový hotel skýtá 152 luxusních pokojů a 24 apartmá v unikátním designu, který čerpá inspiraci z mýtů a legend české historie.

Foto: Hynek Hampl

You may also like...