Sluncem prozářené chutě léta v novém menu restaurace La Veranda

Restaurace La Veranda vítá letní sezonu novým degustačním menu, které oslavuje svěžest, barvy a lehkost sezónních surovin. Pod taktovkou šéfkuchařského týmu vznikly pokrmy, které v sobě snoubí sofistikovanou techniku s hravostí a důrazem na harmonii chutí.

Začíná to jemně a voňavě

Úvodní předkrmy jsou jako letní vánek – lehké, ale zapamatovatelné. Marinovaný siven s bezovou zálivkou, uzenými mandlemi, růžovým pepřem a fenyklem přináší osvěžující kombinaci, která rozjasní každý letní večer. Druhou variantou předkrmu je Terina z kachních jater, kterou doprovází pikantní rebarbora, sladké jahody a mandlové müsli, které dodává pokrmu jemnou texturu i přírodní sladkost.


Letní hlavní chod s vůní bylinek a česneku

Hlavní chod potěší milovníky výraznějších chutí. Jehněčí kotletky a dušená plec se podávají s čerstvým chřestem, lehce nakyslými brusinkami a sametovou omáčkou s nádechem česneku – srdcem tohoto jídla je však precizní příprava masa a dokonalá rovnováha chutí.

Závěr plný ovoce a jemnosti

Na sladkou tečku přichází dezert, který potěší nejen chuťové pohárky, ale i oko. Rebarbora, jahody, mandlová sušenka a rebarborový sorbet tvoří lehký a šťavnatý závěr, ideální pro horké letní dny.

Menu je dostupné po omezenou dobu a mění se podle aktuální sezóny a dostupnosti nejčerstvějších surovin. Nechte se unést letní atmosférou a vychutnejte si kulinářské umění v srdci Prahy – v La Verandě.

You may also like...