Bistro U Býka v Hybernské ulici představuje nové menu
Moderní československé Bistro U Býka vzniklo s jasným cílem – nabídnout lidem kvalitní, poctivé jídlo bez zbytečného čekání, a to v příjemném prostředí v centru Prahy. Tuto ambici rok a půl po otevření bezezbytku naplňuje, teď navíc potěší zákazníky novým menu v teplém pultu. Na své si přijde každý – od milovníků tradičních pokrmů přes fanoušky vydatných příloh až po ty, kteří dávají přednost lehčím nebo bezmasým alternativám.
„V Bistru U Býka věříme, že kvalitní jídlo začíná u kvalitních surovin. Proto všechny masové speciality připravujeme podle tradičních receptur z čerstvého slovenského masa pocházejícího přímo z vlastní produkce společnosti Tauris, která na Slovensku reprezentuje špičku potravinářského segmentu. Díky tomu vám můžeme nabídnout poctivé chutě, na kterých si zakládaly už naše babičky. Menu plánujeme postupně rozšiřovat také o pokrmy z hovězího masa a zvěřiny,” říká manažerka Bistra U Býka Eva Novosadová.





Součástí nového menu jsou špekové knedlíky se zelím, pečená kachna s červeným zelím a domácími knedlíky, jemné rizoto se sýrem, tradiční šunkofleky, pečené kuře s rýží, šťavnatá pečená krkovice s fazolovými lusky a bramborem, poctivý steak s pečenou zeleninou a bramborem. Pro vegetariány je tady čočka na kyselo s vařenými bramborami a na závěr sladká tečka – ovocné knedlíky.
Bistro U Býka je důkazem, že rychlé stravování nemusí znamenat kompromis v kvalitě. Naopak – přináší hostům možnost užít si poctivou domácí kuchyni i během hektického dne.