Autosalon 44: Alfa Romeo slaví stovku, Volkswagen ID.3 a Toyota Proace City

I tento týden divákům přinášíme spoustu akce a testů toho nejnovějšího, co se na silnicích urodilo. Oslavíme narozeniny značky, která je výhradně pro srdcaře, mrkneme na posun ve vývoji elektromobilů a na spoustu dalších novinek. Takže šlápneme na plyn a jedeme…

Automobilka Alfa Romeo slaví letos 110. narozeniny. I přes tento úctyhodný věk dokáže pořád dělat auta se sportovním srdcem. Dokážeme si to testem modelu Stelvio Veloce. Připoutejte se, prosím, jízda začíná! Navíc stylová. Co chtít od značky pro srdcaře víc, že.

Na rok 2021 předpověděli věštci, že se stane rokem elektrické revoluce. Do testu vezmeme jednoho z nejvýraznějších proroků tohoto věku – Volkswagen ID.3 – a v mnoha aspektech ho porovnáme s Teslou. Kdo vyhraje a kdo propadne, nebo půjde o plichtu?

Současně s tím si představíme novou generaci nabíječek. Ty mohu stát všude. Před úřady, kavárnami, stadionem, v každých podzemních garážích, a víte proč? Stačí jim obyčejná zástrčka na 220 V. 

Říká vám něco jméno Lukáš Pešek? Ano, je to on, náš nejúspěšnější jezdec Moto GP tohoto tisíciletí. Plácli jsme si a Lukáš pro nás společně se Sršněm začne testovat motorky. A začneme ve stylu divokého západu. Indiánem FTR 1200.

Ale nejenom zábavou živ je řidič, a proto Pepa vytáhne jednu skoro-dodávku a tak trochu rodinný automobil a pokusí se zjistit jeho limity. Jeho jméno: Toyota Proace City Verso. To abyste si nestěžovali, že řídíme jenom drahý, luxusní káry za milion. Takže takovéhle vychytávky pro vás máme. Už ve středu. Tak se těšte. A s ohledem na to, že pro vyznamenání na Hrad si nepůjdete, pusťte si telku. Zábavu garantujeme větší.

Zajímají vás novinky ze světa automobilismu? Sledujte Autosalon nově ve středu 28. října ve 20.15 na Prima COOL a v reprízách v sobotu 31. října v 8.25 na Primě, případně ten samý den ve 23.45 na CNN Prima NEWS.

Ultimativní testy, bez salónních rukaviček, prostě na krev a na dřeň a holou karoserii! To bude aktuální pořad AUTOSALON. Nezapomeňte sledovat také web www.autosalon.tv, kde se objeví bonusy k materiálům z pořadu. Tedy to, co se do pořadu nevešlo, ale stojí za vidění. Bavte se s námi a nezapomeňte – i tentokrát to bude jízda!

You may also like...