Astrologův čtvrtek 3.6.2021 – Rehabilitace, smíření a jistota

Pohled na dnešní horoskop ve mně vzbuzuje optimismus. Obecně ve společnosti a v lidech by se mělo probudit to lepší, čestnější a citlivější. Uvidíme ještě, jak se to bude umět prosadit v kruté realitě 🙂

Venuši najdeme v příznivém trigonu s Jupiterem. Obě planety ve vodních znameních by tak mohly popřát síle ducha, pravdivosti citů a odvaze vykročit do budoucna tam, kam nás vedou naše vlastní zájmy.
Slunce nabíhá do příznivého trigonu s retrográdním Saturnem. A tenhle aspekt má ambice dávat věci do pořádku, řešit neshody a zjednodušovat to, co se zkomplikovalo. Neměli bychom se bát tolik konfrontací a měli bychom umět dát přednost spravedlivým řešením. Každý si opět osobně může promítnout, co tyto teze znamenají v jeho životě a otevřených a načatých tématech.

Dobře na tom bude i Chirón, kt. bude mít na jedné straně příznivý sextil se Sluncem a na druhé jiný sextil, také samozřejmě příznivý s retrográdním Saturnem. Tady se dá mluvit o terapeutických vlivech, o pochopení reality, o práci a hledání nejlepších možných řešení. O druhé šanci, kterou čas od času dostáváme. O silných a zároveň citlivých záměrech. A možná i o tom, jak dlouho čekáme na správnou dobu a místo a jak máme šanci to dnes tedy zkusit.
Dnešek může být dnem, v němž budeme vyvedeni z omylů, jsme-li v nich, dnem, ve kterém si věci ujasníme, dobře je uchopíme, víme-li, co chceme čapnout. Co se ale od nás chce, je poctivost, pravdivost, pečlivost (tu vyžaduje Chiron), odvaha a takt. Tak uvidíme, co se dneska povede.

Mgr. Ondřej Habr, astrolog a astropsycholog
https://www.facebook.com/ondrej.habr

You may also like...