Astrologova sváteční neděle 17.4.2022 – Ze zimního spánku

Dnešní události nás mohou překvapit. Samozřejmě nic se nestane samo o sobě a tak v podstatě dopředu můžeme leccos tušit. Ale stejně. Najdeme sextil mezi Merkurem a Venuší, Merkur bude v Býku, Venuše v Rybách. Aspekty tedy říkají, že se přece jen musíme trochu snažit, nic nespadne do klína přímo. Možná si s Merkurem v Býku uvědomit realitu a s Venuší v Rybách procitnout z představ. Uvolnit se ze zakletí, kt. nás několik týdnů mohlo ovládat, kdy jsme se v podobě jakési nepřítomnosti oddali zimnímu spánku.
Hodně pomůže Uran v Býku, bude s Venuší také v sextilu a tak se nám přítomnost připomene, někde až intenzivně, jinde bolestivě, někde prostě jen zatoužíme.

Překvapit může i Luna ve Štíru. Je to náš věrný průvodce krajem citlivosti a bolestivosti. I té příjemné, však víte, o čem mluvím. Upozorní na aktuality a velmi dobře ukáže na všechno, co už snášíme, řešíme a děláme přes únosnou mez. Dnešní iniciace se tak uskuteční až pozdě večer, případně v pondělí brzy ráno. To bude Luna v opozici s býčími planetami Merkurem a Uranem. Ostatně i Merkur s Uranem se sejdou na 14. stupni Býka až v pondělí nad ránem. Tak tedy vzhůru ze zimního spánku, z odpočinku, z nebytí nepřítomnosti zase rovnýma nohama do světa 🙂

Téma nám hezky symbolicky koresponduje se sváteční nedělí. Tedy přeji radostné sváteční časy!

You may also like...