Na 1/2 Maraton Praha zbývají poslední stovky registrací

Kdo si chce zaběhnout jeden z nejpopulárnějších vytrvaleckých závodů na světě, měl by si pospíšit. Na slavný 1/2Maraton Praha, jehož 23. ročník startuje 1. dubna, totiž zbývá už posledních pár registrací. „Jedna z našich nejoblíbenějších akcí bývá tradičně rychle vyprodaná. Každý chce zažít úžasnou atmosféru a závod v nádherném prostředí historického centra Prahy,“ říká Carlo Capalbo, prezident organizačního výboru RunCzech, který se chlubí největším počtem závodů oceněných známkami od World Athletic.

Na start 1/2Maratonu Praha, který je opět naplánován z Náměstí Jana Palacha před novorenesanční budovou Rudolfina, se postaví 11 tisíc účastníků v čele s elitními českými i světovými běžci.


Běžci, kteří se nestihnou registrovat, nemusí smutnit. Půlmaraton se dá v Praze běžet i o měsíc později v rámci Prague International Marathonu, tedy 7. května. Stačí utvořit dvojici a přihlásit se do 2Run, v němž pak každý z páru uběhne 21 km (www.runczech.cz/registrace).

1/2Maraton Prahe je součástí SuperHalfs, série předních světových půlmaratonů, které se kromě Prahy konají také v Lisabonu, Kodani, Cardiffu a Valencii.

Foto: RunCzech

You may also like...