Restaurace Buddha-Baru představila nové letní menu plné exotických chutí
V Buddha-Baru Praha právě odstartovala sezóna nového menu pokrmů i koktejlů. Ochutnat ho můžete už teď a v nabídce bude až do podzimu.
Tato luxusní restaurace v samotném centru Prahy nabízí výjimečnou fúzi chutí panasijské a pacifik rim kuchyně. Můžete si zde vychutnat nejen autorské pokrmy šéfkuchaře Jana Voráčka, ale i legendární signature speciality známé ze všech Buddha-Bar restaurací po celém světě – například slavný kuřecí salát Buddha-Bar nebo černou tresku marinovanou v omáčce miso-yuzu. Milovníci sushi ocení jak klasické varianty, tak i originální vlastní receptury. Do pokrmů jsou pečlivě vybírány jen ty nejkvalitnější suroviny. Someliér vám k nim rád doporučí ideální víno nebo koktejl pro dokonalý chuťový zážitek.
V novém menu Jana Voráčka můžete ochutnat například Wagyu Tataki se zázvorovou ponzu omáčkou, humrové gyozy s lanýžovým kaviárem nebo tatarák z tuňáka s marinovaným melounem a pěnou z avokáda a yuzu. Fanoušci sushi ocení New-Style Nigiri s čerstvým lanýžem nebo kreativní rolky jako Tako Philadelphia Roll s chobotnicí a Hamachi Tower Roll s lanýžovým olejem.







Hlavní chody nabídnou skvělý jehněčí tenderloin v kokosové krustě s teriyaki lanýžovou omáčkou, pošírovanou máslovou rybu s pěnou z citronové trávy nebo kuřecí supreme v kokosovo-kefírové dashi omáčce. Sladkou tečku obstará mandlový dort „Lara“ nebo pistáciová pěna inspirovaná chutěmi Dubaje.
Nové jsou i signature koktejly, jedinečný Northern Breeze s bazalkou a melounovým sirupem, Cabaret Garden s mandarinkou a okurkově-levandulovým sirupem nebo nealkoholický Rosemary Night s bezinkou a citronovou trávou.
Jedinečný koncept restaurace Buddha-Bar propojuje špičkovou panasijskou gastronomii, prvotřídní servis a stylové hudební zážitky s rezidentním DJ, saxofonistkou nebo vystoupení burlesky – a to vše v unikátním interiéru inspirovaném celým světem, především Asií.