Astrologův pátek 23.4.2021 – Mars vstupuje do Raka a cit do akcí

Druhá záležitost, o které dneska píšu, se týká Venuše, Uranu a Saturnu. Nicméně ztrácíme trochu kontrolu nad emocemi, ty se stávají součástí našich nástrojů řešení. To, co se děje, je zmatenější a méně jasné. Při akcích a projevech jsou víc znát naše vnitřní procesy, pohyby duše, představy, sny a city. V opozici bude mít Mars Pluto a tak následující týdny se bude postupně naplňovat vnitřní tenze. Bude se stupňovat napětí mezi tím, co potřebujeme cítit a prožívat a tím, co se děje v okolním světě. Nesrovnalosti budeme muset vyřešit.

Druhá záležitost, o které dneska píšu, se týká Venuše, Uranu a Saturnu. Venuše se dnes setkává s Uranem v Býku. Den bude probíhat v napětí, vzrušení a budou se dít záležitosti, které nepředpokládáme. Efekt toho, co proběhne bude v tom, že se lehce přeneseme přes běžnou rutinu, na chvíli se přestaneme bát svých běsů a zkratkou zamíříme tam, kam se jindy pachtíme po velmi dlouhé cestě. Dnešek tak můžeme využít k tomu, abychom uskutečnili pro nás zajímavé a jindy z různých důvodů nedostupné věci. Na druhou stranu, v kvadratuře s oběma planetami je Saturn ve Vodnáři. A tak mnoho z toho, co se bude dít, bud mít hlubší smysl. Na jedné straně překonáme obyvklé nebo dlouhodobě působící překážky. Na druhé straně se možná naučíme vnímat omezení a pracovat s nimi tak, aby nás už neobtěžovala. A naučíme se začínat i ukončovat.

Dnešní aspekty nás mohou na jedné straně učinit aspoň na chvíli šťastnými. To štěstí se bude podobat bublinkám šampaňského stoupajícími příjemně vzhůru. Na druhé straně aspekty mohou přinést i poznání. Ať to stojí, co to stojí. Budeme-li se ptát, dozvíme se, jak věci opravdu jsou. A to také stojí za to.

Mgr. Ondřej Habr, astrolog a astropsycholog
https://www.facebook.com/ondrej.habr

You may also like...