Astrologova sváteční neděle 1.1.2023 – Silný začátek

Přejme si pěkný nový rok. Letos dvoutisící dvacátý třetí. Přát si můžeme cokoli, ale konstelace teprve ukáží, o čem ten rok bude. Letošní predikce také vydám a budu o nich i mluvit na příslušných místech ve správnou dobu. Pojďme se ale teď podívat na pravidla dnešního dne.

Ten den bude poněkud překvapivý, Luna v Býku v konjunkci s Uranem, v kvadrátu ve Vodnáři Saturn. Nenápadný aspekt ukazuje na docvaknutí a doběhnutí událostí. Finále to ještě není, asi bude potřeba počkat na úplněk, ale můžeme shodne konstatovat, že víme, ba čem jsme a podle toho můžeme začít konat potřebné kroky.

Konjunkce Venuše s Plutem nás do těch potřebných kroků natlačí ať chceme nebo ne. Jistě, bude to o přáních, o hlubokých hodnotách a o realitě, jaká skutečně je. Ale, kdo ví, na čem je, může teprve udělat ty správné kroky. Překvapivé, ale účinné. No a kdo nemá dluhy vůči osudu, světu a lidem okolo, bude bezstarostně jak rajský pták užívat poklidně dne.

Dnešní den nás může ale dostat do nepředpokládaných situací, na které nemáme plány a nástroje a se kterými jsme se ještě dosud nesetkali. Tady se vše budeme muset naučit rychle řešit. Nebude to o klidu a nebude to o prvotním spontánním plánu. Neřešíme tu jen dnešek, ale fakticky i symbolicky další měsíce a roky.

No ale nějak to zvládneme a budeme při tom myslet na budoucnost, ta nám bude výrazně koukat přes rameno. A tak si přejme, ať jsme letos spravedliví a přímí tak jak to rok Marsu bude vyžadovat.

Mgr. Ondřej Habr, astrolog a astropsycholog
https://www.facebook.com/ondrej.habr

You may also like...