Doplňte si vzdělání, staňte se mistrem čepování piva

Existuje škola, do které žáci chodí dobrovolně, rádi a ze které se jim mnohdy ani nechce domů. Najdete ji v pivovaru Plzeňský Prazdroj. Škola čepování piva Pilsner Urquell je otevřená všem zvídavým plnoletým zájemcům, kteří si chtějí osvojit zásady řemesla výčepního.

Od poloviny června opět s radostí spustíme každý pátek od 18 hodin zážitkový program Školy čepování piva Pilsner Urquell. Prozatím s kapacitou 15 osob, tedy vřele doporučuji si místa zakoupit online předem“ zve Pavla Mášková, manažer návštěvnických služeb.

Během 3,5hodinového zážitkového programu ve Škole čepování Pilsner Urquell se nejprve vydáte na prohlídku autentických prostorů pivovaru, kde poznáte historii, výrobní proces i suroviny, z nichž se pivo vyrábí. Na teorii naváže praxe, kde si pod vedením mistra výčepního osvojíte zásady správného čepování piva a vlastnoručně si načepujete pivo „na hladinku“, „šnyt“ či „mlíko“. Během „výuky“ si vychutnáte pivo Pilsner Urquell i správně kořeněný pivovarský guláš. Všichni absolventi si domů odnesou nejen spoustu dojmů, ale také památeční půllitr.  

Možností, jak si náležitě užít Školu čepování piva Pilsner Urquell, je hned několik: Skupiny čítající 15 osob a více si ji mohou předem objednat na e-mailu reservations@asahibeer.cz. Pro jednotlivce nebo menší skupinky jsou na www.prazdrojvisit.cz k dispozici předem vypsané termíny.

You may also like...