Espresso tonic pokaždé jiný, ale výborný
Ve všech provozech rodinné firmy Bauer Hotel Group přichází jaro a s tím spojený drink sezóny. Letošek patří Espresso tonicu a konec března volá po této novince. Drink, na který je vhodný čas ráno, v poledne či večer. Pozor příprava a servírování není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Dokonalou recepturu vymyslel a připravil kreativní barový mág Pavel Šíma.
„Espresso tonic není novinka, ale v naše podání ano. Receptura je tajná, mohu jen prozradit, že jsem na ní pracoval opravdu dlouho. Výběr kávy nebyl tím hlavním kamenem úrazu,“ dodává s úsměvem Pavel Šíma.
Každá provozovna má odlišný servis. Na Terase U Prince, v baru Black Angel‘s či v restauraci Deer je podání opravdu luxusní. Drink hodný barové scény nejvyšší úrovně. Restaurace U Prince či stálice klubové scény Zlatý Strom podává drink hipsterským stylem.
Záleží tedy na každém, kam vyrazí. Bauer Hotel Group je v zimě proslulý nejlepším svařákem na Staroměstském náměstí. Nyní předává štafetu Espresso tonicu. Fronta a chuť zaručena.