Hřejivé podzimní menu v Manifestu je plné exotických chutí a vůní dálek

Návštěvníci se mohou v chladném podzimně/zimním období zahřát novými sezónními pokrmy, odrážející lokální ingredience vybraných mezinárodních restaurací. Lákavá jídla v nabídce pro chladné počasí zahřejí u srdce a připomenou tradiční domácí kuchyni. Nové polévky, sýrová, zeleninová či masová jídla se pak snadno párují s novými horkými koktejly z baru SOOT, jako je bánonovo-čokolávový Nutty Monkey a Hot Apple Pie, což je variace na tradiční jablečný koláč. Nealkoholickou variantou je pak Hot Apple drink, ideální pro malé návštěvníky.

Všechny chutě Evropy

Podniknout výlet do Francie nebylo nikdy rychlejší. Zákazníci se mohou zastavit ve Frenchy a pochutnat si na jejich dvou nových unikátních sýrových pokrmech, které v Praze jen těžko najdou! Sdílené sýrové fondue je ideální volbou pro příjemná setkání s přáteli a rodinou a rafinovaný raclette je připraven rozšířit gurmánskou paletu všech návštěvníků, kteří si ho objednají. Křupavý chléb, pomazánka, francouzské tenké plátky gurmánského „prosciutta“…to vše pokryté roztaveným sýrem nejen zní, ale hlavně chutná božsky! Oh la la!

Ukrajinská restaurace Barva přidala své vyhlášené zimní speciality. Ochutnat tak návštěvníci mohou tradiční a autentické pokrmy, jako je Chicken Kiev s bramborovou kaší nebo novou verzi varenyků, tentokrát s králíkem a dýní. Pro milovníky dýní nabízí říjnové speciální polévkové menu dýňovou polévku.

Fasù obohacuje svou nabídku o nové varianty podzimních pizz ze 100% lahodných italských ingrediencí. Buon Appetito!

Mexická oldschoolová klasika

Milovníci mexické kuchyně Alebrijes Cocina Mexicana si nyní mohou pochutnat na ryze mexické klasice: přichází burrito! Na výběr je hned ze čtyř variant: carne, veggie, pollo nebo pastor, přičemž součástí je i příloha ve formě totopos (nachos) a jalapeños pro mlsnější jazýčky.


Asijské misky plné chutí

Taiko Ramen Bar, nabízející polévky ramen, nyní obohacuje své sezónní menu nově o dva druhy  japonských rýžových misek: Karaage Don (kuřecí) nebo Gyudon (hovězí) a nudle udon podávané se zeleninou, pak-choi, spolu s kuřecím masem nebo krevetami.

Kavkazský steakhouse v Manifestu, FLAME by Anricote, zařadil nově i strip loin steak, který se bude podávat s pečenými bramborami.

Domácí pohoda

Pro líné dny, kdy se nikomu nechce vařit, má Manifesto řešení. Zákazníci si mohou objednat a namixovat jídla ze svých oblíbených restaurací, a to pohodlně v jedné objednávce. Kompletní menu restaurací je k dispozici v aplikaci Bolt, Wolt nebo Foodora.

Vzrušující akce v Manifestu

V letošní zimní sezóně se v Manifestu bude konat mnoho zábavných akcí, do kterých se mohou zapojit fanoušci všech věkových kategorií. Na hudební výpravy s rodinou nebo kamarády, nedělní dětské dopoledne Brunch and Beats nebo páteční večery DJ sessions. Tento seznam podzimně-zimních aktivit zahrnuje také různé sváteční oslavy včetně Halloweenu, Dia de los Muertos a Dne díkůvzdání.

Posláním Manifesta je přetvářet nevyužívaná a obyčejná místa v jedinečné zážitky v reálném i virtuálním prostředí. S využitím moderních technologií Manifesto buduje a spravuje inovativní restaurační prostory a vytváří stabilní a dostupný gastronomický ekosystém.

Web manifestomarket.com

Facebook @manifestomarket.prague
Instagram @manifestomarket.prague

Foto: Václav Miškovský

You may also like...