Na Staroměstském náměstí to voní, U Prince se peče cukroví

Každý zná tuto ikonickou českou památku, dům U Prince, která pod svou střechou skýtá restauraci, dechberoucí terasu, autentický luxusní hotel a světově uznávaný bar.

Rodinná firma Bauer Hotel Group, která působí v horeka segmentu centra Prahy už několik desetiletí, se stará mimo jiné o již zmíněný komplex U Prince. Právě pod touto střechou se nachází kromě prince i báječný šéfcukrář Vojtěch Řehák. Právě on jako každý rok peče cukroví v té nejvyšší kvalitě řemeslným způsobem.

Není to jen obyčejné linecké nebo vanilkové rohlíčky, ale profesionální vánoční cukroví připravované od toho nejpovolanějšího a navíc z těch nejlepších surovin. „Receptury jsou tajné. Je to mix rodinných receptů a nových technologických postupů. Jsem rád, že cukroví lidem chutná a musím konstatovat konzistenci. Moje cukroví je vláčné opravdu velmi dlouho,“ doplňuje šéfcukrář Vojtěch Řehák.


Cukroví lze objednat nyní a vyzvednutí U Prince či doprava po Praze a okolí je možná od 1. do 22.12.2023. Klidné a pohodové předvánoční přípravy všem. Cena za kilogram je 1490 korun.

You may also like...