Steiner & Kovarik: Nezaměnitelná chuť poctivé a kvalitní čokolády

Čokoládovna Steiner & Kovarik výrobce luxusní čokolády nabízí jednu z nejzdravějších a nutričně bohatých čokolád bez jakýchkoliv kompromisů. Pro výrobu produktů využívají bio ingredience, kokosový cukr s nízkým glykemickým indexem, kakaové boby té nejvyšší kvality, které rostou na soukromé farmě v Kolumbii, kde neexistuje dětská pracovní síla, jako na kakaových plantážích v Africe. Kakao je zpracováváno šetrnou metodou, boby jsou praženy za nízké teploty, což zajišťuje uchování blahodárných vitamínů a minerálů.  

“Kousek kvalitní čokolády vám poskytne víc energie, nadšení do práce, bdělosti i koncentrace, než káva, a navíc má zdravotní bonusy”, říká Petr Kovařík, spolumajitel pražské čokoládovny Steiner & Kovarik.

Aluna bean to bar

Luxusní tabulková čokoláda Aluna je absolutním triumfem čokoládovny Steiner & Kovarik. Pečlivě zpracovaná od bobu až po tabulku – proto bean to bar.

Dokonale skloubená chuť prvotřídních kakaových bobů, prvotřídního kokosového cukru a rýže. Kokosový cukr má mnohem nižší glykemický index než rafinovaný cukr, a proto je tato čokoláda zdravá a zcela bez kompromisů. Čokoláda Aluna je balena do krásného papírového obalu s ručně malovaným kolibříkem a kakaovníkem a detailním popisem samotné čokolády a kakaových bobů..

Aluna 44% mléčná získala hned několik ocenění na Evropské International Chocolate Awards stříbrnou a zlatou medaili za chuť a použití alternativního cukru. Stříbrnou a Special medaili na celosvětové (World) International Chocolate Awards, a stala se tak v této soutěži první nejvýše oceněnou českou čokoládou na celosvětové úrovni.

Pozadu nezůstávají ani další čokolády z této rodiny, Aluna 66 % a Aluna 44 % s kokosovým mlékem oceněné Great Taste awards.

Postupně vznikají další bean to bar čokolády s neobvyklými příchutěmi jako jsou: růžový pepř, růže, sakura nebo hlíva ústřičná

You may also like...