Deset druhů tradičního cukroví a vaječný likér z kuchyně Marka Fichtnera

Nedostatek času, předsevzetí prožít advent bez stresu, nedůvěra k vlastním kuchařským schopnostem, chuť vyzkoušet dobroty z rukou zkušených profesionálů… Důvodů, proč jste se rozhodli letos nepouštět do pečení vánočního cukroví, může být bezpočet. A všechny mají jedno řešení – prvotřídní hotové cukroví z oblíbené pražské restaurace Červený jelen. 

Tým pod vedením šéfkuchaře Marka Fichtnera a cukrářky Kláry Řezníčkové připravil kolekci 10 druhů domácího vánoční cukroví:  linecké slepované, vanilkové rohlíčky, vosí hnízda, Rafaello, marokánky, ořechy, sněhové pusinky s rubínovou čokoládou, karamelové košíčky, citronové pralinky v bílé čokoládě a Bailey’s pralinky v mléčné čokoládě. Vše vyrobeno poctivě, z prvotřídních surovin a v té nejvyšší kvalitě. Cena za ½ kg  je 520 Kč, 1 kg výtečného cukroví pořídíte za 990 Kč.

Na e-shopu www.spork.cz bude možné objednat také legendární jemný vaječný likér s madagarskou vanilkou a kvalitním rumem. Láhev s objemem 0,7 litru a obsahem alkoholu 10,8 % bude možné pořídit za 395 Kč.

Cukroví i vaječný likér se dají pohodlně zarezervovat včetně termínu vyzvednutí na e-shopu www.spork.cz v sekci vánoce. Sváteční dobroty bude možné vyzvednout přímo v restauraci Červený jelen od soboty 26. 11. až do vyprodání zásob.

Restaurace Červený jelen vznikla v roce 2019 podle projektu architekta Stanislava Fialy v prostorech bývalé Anglicko-československé banky navržené českým architektem Josefem Gočárem. Nachází se v pražské Hybernské ulici v barokním Swéerts-Sporckově paláci, jehož původním majitelem byl hrabě Špork, zakladatel českého myslivectví, řádu sv. Huberta a donátor umění. K jeho zálibě v myslivectví odkazuje nejen název restaurace, ale také sochy létajících červených jelenů z dílny českého sochaře Michala Gabriela.

You may also like...