Elegantní zvěřinové hody v La Verandě

Počátek února bude patřit zvěřinovým hodům. Kde? Vyhlášená restaurace La Veranda, která letos oslavila krásných 20 let na vysoké české gastronomické scéně, svědomitě plní gurmánský kalendář. Od 7.2. do 13.2.2023 si kuchařský tým připravil zvěřinové hody v elegantním a nadčasovém podání.

Předkrm v podobě Jambon persillé z kančího kolene, hořčice a domácí kváskový chléb. Hlavní chod hned ve dvojí podobě. Záleží na každém, jakou variantu zvolí. První je úchvatná Srnčí svíčková na smetaně s croissantem s brusinkami. Druhá klasika v nevídaném podání je Dančí plec se šípkovou omáčkou a mandlovými kroketami. Kaštanový dezert je fantastickou sladkou tečkou po výtečném gastronomickém zvěřinovém zážitku.

Díky velkému zájmu a časovému omezení doporučujeme rezervaci předem. Zima, zvěřina a fine dining k sobě v La Veranda patří.

 

You may also like...