FOR GASTRO & HOTEL 2021 se blíží. Pomůže nabrat podněty, jak znovu oživit podnikání

Pohostinství i jeho přidružená odvětví utrpěly za období pandemie velké ztráty a patří mezi nejpostiženější obory. Veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL pomůže nejen nabrat podněty, jak znovu oživit podnikání v tomto oboru, ale také představí nejnovější trendy a technologie. Pro inspiraci je možné si zajít ve dnech 7. až 9. října do PVA EXPO PRAHA. Jaké zajímavosti veletrh nabídne? Oficiálními vozy veletrhu jsou automobily značky FORD.

Podnikatelé a firmy oboru pohostinství konečně získají dlouho očekávanou příležitost osobně se setkat s odborníky, obchodními partnery i veřejností a poznat novinky a technologie. Také dostanou podněty, které jim pomohou s restartem segmentu HoReCa. Prezentovat se budou významné firmy ze sekcí hotelnictví, vybavení hotelů, nábytku, rezervačních technologií i zabezpečení podniků a mnoho dalších. Chybět nebudou speciality či potraviny a s nimi spojené ochutnávky.

FOR GASTRO & HOTEL dává příležitost poznat technologické novinky. Do Letňan je přiveze například firma Blažek Gastro, jejíž expozice má jako hlavní téma vybavení společnosti Electrolux Professional od nápojové techniky přes varnou technologii po dynamickou přípravu nebo chlazení. Společnost TeS Chotěboř bude prezentovat komplet nejmodernějších varných a mycích systémů a Eurofit Prosperity vystaví japonské nože z damascénské oceli. Společnost CESK nabídne profesionální kávovary, gastro vybavení nebo výčepní techniku, stroje na kopečkovou, točenou i fresh zmrzlinu, výrobníky ledové tříště, vitríny, stroje na zpracování čokolády nebo multifunkční cukrářské stroje.

V oboru technologií nebude chybět zboží od společností AT FORNAX, Jipa nebo Stránský a Petržík.

Dvanáctkrát ryze česky

Oblasti potravin bude dominovat expozice Státního zemědělského intervenčního fondu, která uvede prezentaci 12 firem s českými potravinami: SEMIX PLUSO, Petr Mančík – Výrobky od Zrcadla, Iva Navrkalová, Šumavský pramen, KRAJČI PLUS, Dagmar Řezníčková, BARTONIK GROUP, Od Macháčků, Milan Douděra, Květná Zahrada, JAVORNÍK – CZ nebo Pekárna Král. Tato instituce spadající pod Ministerstvo zemědělství ČR uděluje národní značku kvality Klasa, BIO, biozebru Produkt ekologického zemědělství, biolist či Regionální potravinu. Své produkty představí na veletrhu také pivovar Ferdinand, nebo manufakturní výrobce zmrzlin a sorbetů Giroma Gelato. Společnost damejidlo.cz si pro návštěvníky veletrhu připravilo soutěž na kole štěstí o zajímavé ceny.

Zájemci o nákup vybavení pro hotely a restaurace mohou načerpat inspiraci například na expozici firmy Dublino, která nabízí nejširší portfolio nábytku, např. kvalitní stoly, židle, stolové desky a nohy, barové židle či nábytek do exteriéru. Společnost Veba zase na veletrhu uvede textilní produkty v nových módních kolekcích – luxusní damašky nebo froté z nejjemnějších česaných přízí. Luxusní hotelový porcelán přiveze do Letňan značka G. Benedikt a výrobce Pavel Hajn nabídne koženou galanterii v podobě číšnických peněženek, pouzder, opasků, jídelních lístků nebo kožených zástěr s možností ražby vlastního loga.

Na veletrhu FOR GASTRO & HOTEL nebudou chybět ani zahraniční vystavovatelé, například firma Hobart s kuchyňským vybavením nebo společnosti se zaměřením na potraviny, Refresh a Green Life.

Veletrh přinese zajímavý doprovodný program, jehož nejvýznamnějším bodem bude odborný KONGRES FOR GASTRO & HOTEL. Akce se bude konat v Kongresovém sále výstaviště v první den veletrhu 7. října. Jeho stěžejním tématem bude Druhý restart: Spolupráce a peníze v pohostinství.

Více informací o veletrhu na www.for-gastro.cz.

You may also like...