Zdeněk Pohlreich a Iveta Fabešová se vrací na obrazovky v dalších dílech letní inspirace pro grilování Rozpal to, šéfe!

Další řada populárního pořadu je tady. Jestli chcete o grilování vědět to, co vám zatím zůstalo utajeno, sledujte Rozpal to, šéfe! nově od úterý 4. května ve 22.30 na Primě. Sedmá řada populárního pořadu se bude odehrávat tradičně na statku, nepřijdeme však ani o výlet do krásné české krajiny. Zdeněk každý díl uvede nad přenosným piknikovým grilem, na kterém připraví zajímavý předkrm. Opět tak divákům předvede, že grilovat se dá všude.

Ve druhém chodu se zaměří na dnes velmi populární úpravu potravin, kterou je uzení. Tato metoda je rozmanitá díky způsobům přípravy, kořenicím směsím i různým technikám, které nám Zdeněk vysvětlí a ukáže v praxi.

Třetí, a zároveň hlavní chod bude zahrnovat ty nejoblíbenější recepty z grilu, jakými jsou šťavnaté steaky, kuře, ryby, ale také pestrá škála zeleniny, sýrů nebo pečiva. Zde se mistr grilu „vyřádí“ a připomene divákům, jak na bezchybný steak, dokonalé přílohy či bezmasé pokrmy a jak nejlépe potraviny kombinovat, aby vzniklo dokonalé a vyvážené jídlo.

Každý díl završíme sladkou tečkou, kterou šéf připraví spolu s cukrářkou Ivetou Fabešovou. Společně divákům předvedou, že i na grilu se dají jednoduše připravit lahodné dezerty.

Zdeněk Pohlreich se před kameru těší: „Naše pořady o grilování jsou tradicí, takže není důvod ji měnit. Navazujeme na to, co již bylo ugrilováno, a mám velkou radost z toho, že se vedle mě postaví Iveta Fabešová, která nám masožravcům trochu osladí život. Vzhledem k tomu, že naše spolupráce již skvěle fungovala, v kuchyni v pořadu Šéfem za pár minut, přesunuli jsme ji teď ven. Těšte se. Já se totiž těším moc.“

Ke spolupráci s ním podotkla cukrářka Iveta Fabešová: Jsem ráda, že se s panem Pohlreichem znovu potkáváme před kamerou, protože si myslím, že naše vzájemná spolupráce skvěle funguje. Vždy mě bavilo šéfovo grilování, o to víc mám radost, že budu jeho přímou součástí. Zároveň je to pro mě trochu výzva, protože já jsem cukrář, který k tomu, aby vytvořil skvělý dezert, potřebuje dost věcí, a na grilu jsem dezerty nikdy nepřipravovala. Ale těším se. Snažila jsem dodat jednoduché, ale dokonalé dezerty, které zvládnete v podstatě kdekoliv.“

Foto: FTV Prima

Print Friendly, PDF & Email

You may also like...