Koko ve varu se pustí do cibulačky a zpracování vajec z koledy

Koko ve varu se tento týden bude věnovat nejen dozvukům Velikonoc, ale také bude spolu s foodbloggerem @tehotnejkuchar zkoušet znovu nejoblíbenější recepty, které milují followeři jejího blogu. Kromě zpracování vajec, která zůstanou z koledy, se mrkneme na to, jak se připravuje cibulačka a další… Jak Koko sama podotýká: „Tenhle recept je na mém blogu bezkonkurenčně nejsledovanější. A proč? Protože my máme česnečku, ale Francouzi cibulačku – jako vyprošťovák. A důvod je jasný. S česnekem není tolik práce a u jeho zpracování se nebrečí.“ Krmě toho se dozvíme, k čemu je k vaření bouquet garni.

Taky budeme péci domácí hambulky a zjistíme, jak právě tyto bulky připravuje zmíněný @tehotnejkuchar. Tenhle influencer dokáže do dvou minut dostat celý recept – tak, aby vás podle toho bavilo vařit. Ten vzpomíná: „Byla to výzva. S Koko jsme pekli bulky, přitom já nepeču.“ Kromě toho mrknutím oka zjistíme, jak pracovat s nožem. Což se vyplatí vědět, zvlášť jestli někdy krájíte na pracovní ploše… tak se nedivte, že máte neustále tupé nože. A opět… ženskou by to nenapadlo, krájení bude řešit chlap.


Influencer nakonec rozdělí role, Koko bude dělat vše, co se týká hambulek, on bude tleskat a držet palce. Postoj s rukama v bok mu rozhodně jde skvěle. A když se zapojí, bulku zabije. Jak sám přiznává: „Bulky budu furt kupovat, no. Prostě mi to nejde.“

Pracovat budeme s drátem, a jak Koko radí – bylo by dobré nepíchnout si ho do oka.

Vařte s vtipem a nechte se inspirovat. Už od pondělka 10.  4. v 16.00 na Primě. Pokud tenhle termín nestihnete, pak můžete pořad sledovat ten samý den v 19.00 na Prima Show.

You may also like...