Společnost GRIG připravila neobvyklé grilování: Cvrččí hamburgery

V pondělí 24. července 2023 se v Brně uskutečnila neobvyklá akce – Cvrččí grilování. Společnost Grig zorganizovala nezapomenutelnou událost, která přilákala desítky nadšených milovníků dobrého jídla, kteří měli možnost ochutnat cvrččí hamburgery úplně zdarma. Kromě toho byla připravena degustační zóna, kde si lidé mohli vychutnat ochucené červíky, kobylky a cvrčky. Tato ojedinělá gastronomická událost přilákala velké množství nadšených návštěvníků, kteří měli možnost se ponořit do světa nekonvenčních chutí a objevit nové rozměry grilování.

V rámci akce Cvrččí grilování se společnost Grig zaměřila na inovativní využití hmyzu v gastronomii a představila nezvyklou specialitu, jako jsou cvrččí hamburgery. Každý hamburger byl pečlivě připraven tak, aby zaujal svou jedinečnou chutí a vyburcoval chuťové pohárky. Návštěvníci akce měli možnost ochutnat cvrččí hamburgery zdarma, čímž společnost Grig chtěla nabídnout širší veřejnosti příležitost objevit nové gastronomické zážitky. Kromě toho byla připravena degustační zóna, kde si lidé mohli vychutnat ochucené červíky, kobylky a cvrčky.

Cvrččího grilování se zúčastnili i odborníci a kuchaři z Grigu, kteří sdíleli své znalosti o ekologicky udržitelných stravovacích zvyklostech a využití hmyzu v potravinách. Všichni návštěvníci, kteří se zajímali o jídlo budoucnosti, měli možnost se doptávat na otázky a diskutovat o tématu s odborníky.


O akci cvrččí grilování hovořil zakladatel společnosti Grig pan Adam Dostál, který uvedl: „Jsme velmi rádi, že jsme mohli přivítat tolik zvědavých a odvážných návštěvníků na naší akci cvrččí grilování. Naše společnost se zaměřuje na inovativní gastronomii a chceme lidem ukázat, že grilování může být mnohem více než jen klasická masová jídla. Chtěli jsme představit nové chutě a pobavit se s našimi hosty při poznávání hmyzích lahůdek.“

Tato originální akce si získala pozornost nejen ze strany návštěvníků, ale také médií a food bloggerů, kteří se zajímají o aktuální gastronomické trendy. Někteří návštěvníci vyjádřili nadšení nad novými chutěmi a překvapivě lahodnými kombinacemi, které se jim podařilo ochutnat během Cvrččího grilování.

Společnost Grig děkuje všem návštěvníkům za podporu a zájem o netradiční grilování a slibuje, že bude i nadále přicházet s novými a inovativními gastronomickými zážitky.

Anna Vrbková, foto: archív společnosti

You may also like...